UŞAK / MERKEZ - Vala Gedik Anadolu Lisesi

2023-2024 PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

VALA GEDİK ANADOLU LİSESİ PANSİYONUNA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER.

1)Öğrencinin yatılı okumasına engel bir hastalığı olup olmadığına dair Sağlık Raporu,

(Aile hekiminden alınabilir.) (Yatılı pansiyonda kalmasında sakınca yoktur ibaresi mutlaka yazılacak.)

2) Aile Nüfus Kayıt Örneği.

3) İkametgâh belgesi.

4) Öğrenciye ve velisine ait nüfus cüzdan fotokopileri.

5) 2 adet vesikalık fotoğraf,

6) Anne baba ayrıysa çocuğun velayeti ile ilgili mahkeme kararı.

7) Sınavın yapıldığı ders yılında tasdikname ile uzaklaştırma veya daha ağır bir ceza almadığını gösterir belge.

8) Aile Maddi Durum Beyanı( EK:1 ) belgesi ve ekleri.

Ek 1 belgesi veli tarafından gelirine göre düzenlenecektir. _EK_1_YATILI_EVRAKI

- Baba çalışıyorsa 2022yılı maaş durumunu gösterir kurum amirince onaylı belge.

- Anne çalışıyorsa 2022 yılı maaş durumunu gösterir kurum amirince onaylı belge.

- Babaya ait işyeri varsa 2022 yılına ait vergi levhası.

- Anneye ait işyeri varsa 2022 yılına ait vergi levhası.

- Baba çalışmıyorsa SGK Bölge Müdürlüklerinden alınacak SGK kaydının olmadığına dair elge.b

- Anne çalışmıyorsa SGK Bölge Müdürlüklerinden alınacak SGK kaydının olmadığına dair belge.

- Baba çiftçiyse 2022yılı için İl / İlçe Tarım Müdürlüklerinden onaylı Tarımsal Gelir Formu.

- Anne çiftçiyse 2022 yılı için İl / İlçe Tarım Müdürlüklerinden onaylı Tarımsal Gelir Formu.

- Velinin ve çalışıyorsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardım beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme karar örneği.

Yıllık gelir toplamının fert başına düşen sınır miktarı 2022 yılı  için miktar 46.000TL(KIRKALTIBİN TL'dir.)

9) Parasız yatılılık şartı tutmayan öğrencinin pansiyondan paralı faydalanabilmesi için 2023 yılı için ödeyeceği 1.taksit ücreti kayıt esnasında olmak üzere 2875 TL dir. 2. Taksıt 2875 TL Kasım Ayında Ödenecektir.

Yayın: 26.07.2021 - Güncelleme: 19.07.2023 12:26 - Görüntülenme: 1099